Nutriční hodnoty (Čočkový hrnec s jehněčím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 526 kJ / 2 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,31 g |
| Tuky | 97,73 g |
| – nasycené | 22,13 g |
| – nenasycené | 56,96 g |
| –– mononenasycené | 42,42 g |
| –– polynenasycené | 14,54 g |
| ––– omega 3 | 1,26 g |
| Vláknina | 72,49 g |
| Cholesterol | 121 mg |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 196,17 g |
| – cukry | 17,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hnědé čočky | Čočka hnědá neloupaná | 300 g |
| 500 g 500 g jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
| 100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička koření sumah | Sumah | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 vrchovaté lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená |