Nutriční hodnoty (Vepřovo- sýrová sekaná a plněné papriky, z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 963 kJ / 1 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 241,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 81,98 g |
– nasycené | 19,05 g |
– nenasycené | 48,59 g |
–– mononenasycené | 38,38 g |
–– polynenasycené | 10,21 g |
––– omega 3 | 2,25 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 798 mg |
Sodík | 943 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 40,48 g |
– cukry | 8,25 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2 kg 1,2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1200.0000476837158 g |
3 ks 3 ks sýra Camembert | Camembert | |
( 1 1 ks=120 g) | ||
50 ml 50 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malý kousek tvrdého rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
8 8 čerstvých bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |