Nutriční hodnoty (Vepřovo- sýrová sekaná a plněné papriky, z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 963 kJ / 1 903 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 247,65 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 241,87 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g | 
| Tuky | 81,98 g | 
| – nasycené | 19,05 g | 
| – nenasycené | 48,59 g | 
| –– mononenasycené | 38,38 g | 
| –– polynenasycené | 10,21 g | 
| ––– omega 3 | 2,25 g | 
| Vláknina | 8,85 g | 
| Cholesterol | 798 mg | 
| Sodík | 943 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 40,48 g | 
| – cukry | 8,25 g | 
| ––– laktóza | 1,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1,2 kg 1,2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1200.0000476837158 g | 
| 3 ks 3 ks sýra Camembert | Camembert | |
| ( 1 1 ks=120 g) | ||
| 50 ml 50 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 malý kousek tvrdého rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 43 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 8 8 čerstvých bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |