Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Znojemská pečeně s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie6 019 kJ /
1 439 kcal
Bílkoviny233,52 g
– z toho živočišné bílkoviny228,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,52 g
Tuky39,02 g
– nasycené9,34 g
– nenasycené19,85 g
–– mononenasycené16,95 g
–– polynenasycené2,91 g
––– omega 30,22 g
Vláknina12,22 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy34,60 g
– cukry14,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové pečeně v celku Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
20 kuliček 20 kuliček pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí
3 3 středně velké sterilované okurky Okurka polní zavařená
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
citronová šťáva (nebo lák z okurek) Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.