Nutriční hodnoty (Hovězí bačajské nudličky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 961 kJ / 2 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 182,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
| Tuky | 192,02 g |
| – nasycené | 84,14 g |
| – nenasycené | 102,27 g |
| –– mononenasycené | 82,58 g |
| –– polynenasycené | 19,70 g |
| ––– omega 3 | 2,11 g |
| Vláknina | 11,06 g |
| Cholesterol | 560 mg |
| Sodík | 4,62 g |
| Sůl | 10,90 g |
| Sacharidy | 32,65 g |
| – cukry | 15,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 700 g |
| 200 g 200 g bačajské klobásy | Klobása | 200 g |
| 150 g 150 g gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
| 100 ml 100 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar nebo voda na podlití | Vývar hovězí | |
| nasekané lístky lístky petržele na posypání | Petržel kořenová čerstvá |