Nutriční hodnoty (Špaldový podmáslový chléb z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 835 kJ / 2 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,25 g |
Tuky | 14,25 g |
– nasycené | 3,33 g |
– nenasycené | 9,03 g |
–– mononenasycené | 2,25 g |
–– polynenasycené | 6,78 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 51,70 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 442,20 g |
– cukry | 26,40 g |
––– laktóza | 8,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vody | Voda | 250 ml |
150 g 150 g kysaného podmáslí | Podmáslí | 150 g |
lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
lžička lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
150 g 150 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 150 g |
250 g 250 g špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | 250 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
15 g 15 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
(kdo má rád, může přidat i 1-2 lžíce lžíce semínek) |