Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový podmáslový chléb z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 835 kJ /
2 351 kcal
Bílkoviny87,55 g
– z toho živočišné bílkoviny6,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,25 g
Tuky14,25 g
– nasycené3,33 g
– nenasycené9,03 g
–– mononenasycené2,25 g
–– polynenasycené6,78 g
––– omega 30,66 g
Vláknina51,70 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy442,20 g
– cukry26,40 g
––– laktóza8,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vody Voda 250 ml
150 g 150 g kysaného podmáslí Podmáslí 150 g
lžička lžička medu Med nepasterovaný
lžička lžička drceného kmínu Kmín mletý
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
150 g 150 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 150 g
250 g 250 g špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká 250 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
15 g 15 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 15 g
(kdo má rád, může přidat i 1-2 lžíce lžíce semínek)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.