Nutriční hodnoty (Jednoduché ovesné sušenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 6 623 kJ / 1 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,61 g |
Tuky | 10,34 g |
– nasycené | 2,48 g |
– nenasycené | 4,86 g |
–– mononenasycené | 2,81 g |
–– polynenasycené | 2,05 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 3,36 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 330,39 g |
– cukry | 146,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 1/2 hrnku ovesných vloček | Vločky ovesné | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
2 ks 2 ks jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 ks 1 ks kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
1 ks 1 ks vanilinového cukru | Cukr vanilkový | |
1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
lžička lžička skořice | Skořice ceylonská | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
drobné ovoce na dozdobení | Jahody čerstvé |