Nutriční hodnoty (Vepřová játra se sušenými rajčaty, harissou a červenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 217 kJ / 2 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
| Tuky | 169,71 g |
| – nasycené | 76,69 g |
| – nenasycené | 84,22 g |
| –– mononenasycené | 70,35 g |
| –– polynenasycené | 13,87 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 1,97 g |
| Sodík | 3,78 g |
| Sůl | 9,75 g |
| Sacharidy | 39,48 g |
| – cukry | 13,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
| 180 g 180 g uzené slaniny | Špek | 180 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 PL 1 PL ostré harissy | Harissa | 15 g |
| 2-3 2-3 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 3-4 3-4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 105 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| vývar na podlití | Vývar hovězí | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |