Nutriční hodnoty (Roláda z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 742 kJ / 1 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,40 g |
Tuky | 84,50 g |
– nasycené | 18,53 g |
– nenasycené | 55,46 g |
–– mononenasycené | 23,63 g |
–– polynenasycené | 31,83 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 15,95 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 162,58 g |
– cukry | 121,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 PL 3 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
4 PL 4 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1/2 ČL 1/2 ČL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
4 PL 4 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 44 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
10 10 švestek (mohou být i sušené) | Švestky čerstvé | 200 g |
skořice nebo skořicový cukr | Skořice ceylonská | |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |