Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda z jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 742 kJ /
1 611 kcal
Bílkoviny42,19 g
– z toho živočišné bílkoviny34,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,40 g
Tuky84,50 g
– nasycené18,53 g
– nenasycené55,46 g
–– mononenasycené23,63 g
–– polynenasycené31,83 g
––– omega 30,34 g
Vláknina15,95 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 469 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy162,58 g
– cukry121,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 PL 3 PL krystalového cukru Cukr bílý 45 g
4 PL 4 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1/2 ČL 1/2 ČL prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
4 PL 4 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 44 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
10 10 švestek (mohou být i sušené) Švestky čerstvé 200 g
skořice nebo skořicový cukr Skořice ceylonská
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.