Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda z jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 742 kJ /
1 611 kcal
Bílkoviny42,19 g
– z toho živočišné bílkoviny34,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,40 g
Tuky84,50 g
– nasycené18,53 g
– nenasycené55,46 g
–– mononenasycené23,63 g
–– polynenasycené31,83 g
––– omega 30,34 g
Vláknina15,95 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 469 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy162,58 g
– cukry121,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 45 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 2.5 g
4 lžíce 4 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 44 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
10 10 švestek (mohou být i sušené) Švestky čerstvé 200 g
mletá skořice (nebo skořicový cukr) Skořice ceylonská mletá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
máslo (na vymazání) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.