Nutriční hodnoty (Kapustové "lasagne")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 227 kJ / 2 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 130,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,82 g |
| Tuky | 232,40 g |
| – nasycené | 105,30 g |
| – nenasycené | 120,47 g |
| –– mononenasycené | 99,80 g |
| –– polynenasycené | 20,68 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 16,06 g |
| Cholesterol | 465 mg |
| Sodík | 4,69 g |
| Sůl | 11,50 g |
| Sacharidy | 61,55 g |
| – cukry | 43,48 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 9 9 vnějších kapustových listů | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 300 g 300 g malé ačokči (nebo papriky) | Ačokča čerstvá | 300 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 400 g 400 g rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |