Nutriční hodnoty (Těstovinový salát se zelím a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 706 kJ / 1 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,84 g |
| Tuky | 25,25 g |
| – nasycené | 5,93 g |
| – nenasycené | 16,25 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 10,66 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 7,73 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 188,64 g |
| – cukry | 8,23 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 1 1 konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 hrnek 1 hrnek sterilovaného zelí (nebo kysaného) | Zelí bílé sterilované | |
| 2 lžíce 2 lžíce řezané nakládané kapie | Paprika červená čerstvá | 30 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 37.5 ml |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |