Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát se zelím a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 706 kJ /
1 125 kcal
Bílkoviny31,89 g
– z toho živočišné bílkoviny1,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,84 g
Tuky25,25 g
– nasycené5,93 g
– nenasycené16,25 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené10,66 g
––– omega 30,51 g
Vláknina7,73 g
Cholesterol 43 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy188,64 g
– cukry8,23 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g těstovin Těstoviny pšeničné 250 g
1 1 konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
1 hrnek 1 hrnek sterilovaného zelí (nebo kysaného) Zelí bílé sterilované
2 lžíce 2 lžíce řezané nakládané kapie Paprika červená čerstvá 30 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy Majonéza 22.5 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 37.5 ml
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.