Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní podkrkonošská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 104 kJ /
264 kcal
Bílkoviny21,70 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky18,90 g
– nasycené4,55 g
– nenasycené8,75 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy1,75 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g čerstvých hub (nebo zavařených) Hřib čerstvý 200 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
polohrubá mouka (na zahuštění) Mouka pšeničná polohrubá
trocha trocha sádla Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.