Nutriční hodnoty (Italský kořen s černými olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 415 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,35 g |
| Tuky | 45,77 g |
| – nasycené | 7,10 g |
| – nenasycené | 36,18 g |
| –– mononenasycené | 26,95 g |
| –– polynenasycené | 9,23 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 17,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 87 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 386,36 g |
| – cukry | 24,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g čerstvě vykvašeného žitného kvásku | Kvásek žitný | 100 ml |
| 280 g 280 g vody | Voda | 280 ml |
| 50 g 50 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 30 g 30 g olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
| 60 g 60 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 60 g |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| (možno přidat i špetku špetku oregana) |