Nutriční hodnoty (Srbská směs z tompy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | |
cca 400 - 500 cca 400 - 500 ml tompy (lze použít i lečo, klidně domácí výroby) | ||
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl, případně sojová omáčka na dochucení | Sójová omáčka Tamari | |
2 2 plnější lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
3 3 plnější lžíce kečupu - jemného | Kečup sladký | |
olej | Olej řepkový | |
cukr krupice | Cukr bílý |