Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbská směs z tompy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie287 kJ /
69 kcal
Bílkoviny1,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kg vepřové plece Vepřová plec
cca 400 - 500 cca 400 - 500 ml tompy (lze použít i lečo, klidně domácí výroby)
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl, případně sojová omáčka na dochucení Sójová omáčka Tamari
2 2 plnější lžíce hořčice plnotučné Hořčice plnotučná
pepř mletý Pepř černý mletý
3 3 plnější lžíce kečupu - jemného Kečup sladký
olej Olej řepkový
cukr krupice Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.