Nutriční hodnoty (Srbská směs z tompy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | |
| cca 400 - 500 cca 400 - 500 ml tompy (lze použít i lečo, klidně domácí výroby) | ||
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl, případně sojová omáčka na dochucení | Sójová omáčka Tamari | |
| 2 2 plnější lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 3 3 plnější lžíce kečupu - jemného | Kečup sladký | |
| olej | Olej řepkový | |
| cukr krupice | Cukr bílý |