Nutriční hodnoty (Závin s vlašskými ořechy a čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 645 kJ / 4 217 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 90,03 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,48 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 79,55 g | 
| Tuky | 250,00 g | 
| – nasycené | 32,80 g | 
| – nenasycené | 183,76 g | 
| –– mononenasycené | 53,75 g | 
| –– polynenasycené | 130,01 g | 
| ––– omega 3 | 23,19 g | 
| Vláknina | 31,05 g | 
| Cholesterol | 225 mg | 
| Sodík | 113 mg | 
| Sůl | 0,23 g | 
| Sacharidy | 386,27 g | 
| – cukry | 148,90 g | 
| ––– laktóza | 9,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml | 
| 200 ml 200 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g | 
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku sušeného droždí | Droždí sušené | 3.5 g | 
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g | 
| cca 250 g 250 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g | 
| rozehřáté máslo na potření rozváleného těsta | Máslo kravské | 
 
	