Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvové halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 752 kJ /
1 614 kcal
Bílkoviny56,35 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,85 g
Tuky40,70 g
– nasycené11,45 g
– nenasycené26,87 g
–– mononenasycené19,27 g
–– polynenasycené7,61 g
––– omega 31,85 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy246,50 g
– cukry18,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g oloupané tykve bez semínek Dýně čerstvá 350 g
cca 250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
50 g 50 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 50 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
uzená prorostlá slanina Špek
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.