Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevetový koktejl

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

17. 7. 2009 19:12

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 367 kJ / 1 044 kcal
Bílkoviny41,43 g
Tuky83,93 g
Vláknina1,87 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,70 g
Sacharidy29,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako přílohu podávám na sucho opečený toustový chleba, který rozkrojím přes úhlopříčku, a trojúhelníky zapíchnu do koktejlu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanes Hanes

29. 12. 2020 12:19

Určitě si ho dám, než se pustím do hubnutí<3

casino casino

3. 12. 2014 10:37

Dělávám (bez kečupu) s kompotovými brosqemi:yes:
...no a s pažitkou, s pažitkou je to chuťově ještě zajímavější...
A použijete-li drůbeží prsa (pečená, dušená, vařená od fčerejška) nebude to sice krevetový, ale také moc dobrý salát a navíc vyčistíte lednici:-))

Olinka5555

21. 12. 2013 00:08

Než jsem napsala příspěvek, tak mne to odhlásilo ...... bodík udělen:-))))

Olinka5555

21. 12. 2013 00:07

Nedávám jogurt, ale ušlehanou šlehačku, s jpgurtem vyzkouším, určitě to bude lehčí a neméně dobré. Budu dělat jako předkrm na rodinném obědě:-)))) Posílám bodík.:yes::yes:

František

18. 12. 2013 15:42

:-D:-D vrstvený koktejl, Vy bloude asi máte sovětskou hotelovku,že :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-!

*****Kempinski Munchen,Chef de partie kuchar Tomas H.

13. 2. 2012 19:30

Dobry den,nejprve bych tel upozornit ze ten to recept je jaksi o krevetovym kokteilu,ale k originalu ma daleko.Sice je zde spravne popsano pouziti majonezi,kecupu ale neni uvedno ze jaky druh kecupu.Mají byt pouzity dva druhy .Bile sladci vino a trochu francouzkeho konaku.Také neni uvedeno,ze mají tyto suroviny spolecne vyslehat s majonezou a pouzit jen vyslehanou penu.Coz da kokteilu lehkost.Pouziti morske soli kombinovane s cerstvymi bylinkami vytvari nezamenitelnou chut.Na krevety pouzivam cerstvou stavu s citronu a limetky.Kokteil je vhodne nechat odstat aspon 6hodin.

paja

3. 2. 2012 16:24

překrmový koktejl spočívá ve VRSTVENÍ!!!!!!!!!!:no::-((

Dooga Dooga

18. 12. 2011 23:21

Olí:Význam slova koktejl je míchaný nápoj, či míchaný předkrm. V případě vrstvení už by to nebyl koktejl.

Dooga Dooga

18. 12. 2011 23:16

Džus: Většina krevet, které se u nás dají koupit (myšleno mražené) jsou předvařené. Takže další úprava není nutná.

Džus

18. 12. 2011 22:45

S krevetama se předtím nic nedělá ? Nevařit či osmažit ? Jenom čistě nakrájet mi přijde divné..

Olí

26. 10. 2011 08:36

asi zásadní problém, že při technologickém postupu přípravy KOKTJLU se suroviny nemíchají, ale vrství do skleničky, kde si je konzument sám zamíchá koktejlovým příborem

Kit-Týna

15. 11. 2010 15:10

Vypadá dobře :] hned zkusíme ve škole ve vaření :-):-*:yes:

Irrena Irrena

19. 6. 2010 18:55

Hned bych si dala:-p:-p:yes:

Lusinda79

17. 12. 2009 16:30

:-*:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krevetovy salat krevetový salat pohlreich krevetový salát recept krevetový salát s majonézou krevety recept krevetí salát koktejlové krevety pohlreich krevetový salát předkrmový koktejl příprava krevet krevetový předkrm recept na krevety krevetí kokteil krevetkový koktejl kokteil z krevet krevety kokteil příprava koktejlových krevet recept na krevetový salát nejlepší krevetový salát recept koktejlove krevety recept

Suroviny: jogurt bílý, majonéza, kečup sladký, krevety, mandarinky, salát, pepř, chilli

TopRecepty.cz

Krevetový koktejl

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZD4