Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankovo-zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie422 kJ /
101 kcal
Bílkoviny3,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,93 g
Tuky0,70 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,42 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy14,91 g
– cukry8,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hrníček hrníček pohanky Pohanka loupaná
trochu trochu rukoly Rukola čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
lžíce lžíce másla Máslo kravské
1 litr 1 litr vody nebo vývaru Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.