Nutriční hodnoty (Pohankovo-zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,93 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 14,91 g |
– cukry | 8,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrníček hrníček pohanky | Pohanka loupaná | |
trochu trochu rukoly | Rukola čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
1 litr 1 litr vody nebo vývaru | Voda | 1000 ml |