Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicovo-mandlové lívanečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 260 kJ /
1 974 kcal
Bílkoviny73,36 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,00 g
Tuky52,10 g
– nasycené12,06 g
– nenasycené33,80 g
–– mononenasycené19,52 g
–– polynenasycené14,27 g
––– omega 30,36 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 475 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy294,05 g
– cukry106,60 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 lžičky 3 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
3 lžíce 3 lžíce rozinek Rozinky 45 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.