Nutriční hodnoty (Skořicovo-mandlové lívanečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 260 kJ / 1 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 52,10 g |
– nasycené | 12,06 g |
– nenasycené | 33,80 g |
–– mononenasycené | 19,52 g |
–– polynenasycené | 14,27 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 294,05 g |
– cukry | 106,60 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 lžičky 3 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
olej na smažení | Olej řepkový |