Nutriční hodnoty (Celerovo-jáhlové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,31 g |
| Tuky | 16,78 g |
| – nasycené | 7,39 g |
| – nenasycené | 6,55 g |
| –– mononenasycené | 5,20 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 10,88 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 27,96 g |
| – cukry | 9,81 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrníček hrníček uvařených jáhel | Jáhly | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej na smažení | Olej řepkový |