Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chalupářské vepřové maso s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 663 kJ /
1 592 kcal
Bílkoviny175,97 g
– z toho živočišné bílkoviny163,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,14 g
Tuky59,49 g
– nasycené19,07 g
– nenasycené30,97 g
–– mononenasycené24,37 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 30,72 g
Vláknina20,57 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 629 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy81,92 g
– cukry20,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
4-5 4-5 větších brambor Brambor zimní 225 g
1 hrst 1 hrst sušených hub Houby sušené směs
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mletá pálivá paprika (podle chuti) Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
600-700 ml 600-700 ml vývaru Vývar masový 650 ml
bylinky (petržel, majoránka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.