Nutriční hodnoty (Barevná tvarohová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
| Tuky | 51,24 g |
| – nasycené | 24,39 g |
| – nenasycené | 20,46 g |
| –– mononenasycené | 16,35 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 13,83 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,62 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
| – cukry | 18,80 g |
| ––– laktóza | 12,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| 70 g 70 g šunky od kosti v celku | Šunka vepřová uzená | 70 g |
| 70 g 70 g eidamu - 45% | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
| 1-2 1-2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
| kus kus bulvového celeru - asi 3 x 3 cm | Celer bulva čerstvá | |
| 1/2 řapíku 1/2 řapíku celeru | Celer bulva čerstvá | 250 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice nebo 1 lžička dijonské | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 1-2 1-2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 105 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| dle potřeby na zředění tučná smetana | Smetana kravská sladká 12% |