Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s mozzarellou a šťouchané bazalkové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 751 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 298,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 292,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 74,92 g |
– nasycené | 32,58 g |
– nenasycené | 23,69 g |
–– mononenasycené | 19,59 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 2,38 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,89 g |
Sacharidy | 53,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
mozzarella | Mozzarella kravská | |
rajčatová passata | Pyré z červených rajčat | |
100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
bazalku | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |