Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové na zázvoru dušené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 301 kJ / 550 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,25 g |
| Tuky | 18,98 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 9,45 g |
| –– mononenasycené | 8,24 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 293 mg |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g vepřové plece nebo libové krkovice | Vepřová plec | 450 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 37.5 ml |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 50 g 50 g zázvoru, oloupaného a jemně nastrouhaného | ||
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| voda nebo vývar | Voda |