Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 226 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,23 g |
Tuky | 101,42 g |
– nasycené | 31,59 g |
– nenasycené | 47,50 g |
–– mononenasycené | 33,60 g |
–– polynenasycené | 13,90 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 47,46 g |
– cukry | 28,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g krkovice nebo plece | Vepřová krkovice | 800 g |
250 g 250 g klobás (měla jsem moravské) | Klobása | 250 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
250 ml 250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
vývar nebo voda podle potřeby | Vývar hovězí | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
plná lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce lžíce papriky (dala jsem uzenou) | Paprika bílá čerstvá | 37.5 g |
pálivá paprika nebo chilli | Paprika pálivá | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |