Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionové kuřecí maso s medvědím česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 181 kJ /
999 kcal
Bílkoviny173,42 g
– z toho živočišné bílkoviny167,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,12 g
Tuky24,18 g
– nasycené12,98 g
– nenasycené9,17 g
–– mononenasycené7,20 g
–– polynenasycené1,97 g
––– omega 31,48 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 480 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy17,90 g
– cukry10,82 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa (nebo stehenní řízky) Kuře prso 700 g
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
140 g 140 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 140 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 hrst 1 hrst medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
80 ml 80 ml vývaru (nebo podle potřeby) Vývar masový 80 ml
máslo (nebo olej) na restování Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.