Nutriční hodnoty (Jablkový koláč pečený v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 171 kJ / 2 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,93 g |
| Tuky | 96,93 g |
| – nasycené | 24,18 g |
| – nenasycené | 69,83 g |
| –– mononenasycené | 45,62 g |
| –– polynenasycené | 24,22 g |
| ––– omega 3 | 1,89 g |
| Vláknina | 23,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 606 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 289,40 g |
| – cukry | 127,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 230 g 230 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
| 30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 150 g 150 g Hery (nebo jiného tuku na pečení) | Margarín | 150 g |
| 70 ml 70 ml studené vody | Voda | 70 ml |
| 600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 30 g 30 g cukru krupice (podle chuti) | Cukr bílý | 30 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |