Nutriční hodnoty (Bublanina X)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 936 kJ / 2 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 114,74 g |
| – nasycené | 60,78 g |
| – nenasycené | 43,25 g |
| –– mononenasycené | 37,45 g |
| –– polynenasycené | 5,80 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 465 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 390,90 g |
| – cukry | 205,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| třešně | Třešně čerstvé |