Nutriční hodnoty (Mušle a krevety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 929 990 kJ / 461 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100 005,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100 001,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,69 g |
| Tuky | 5 002,11 g |
| – nasycené | 1 001,08 g |
| – nenasycené | 3 000,71 g |
| –– mononenasycené | 2 000,17 g |
| –– polynenasycené | 1 000,54 g |
| ––– omega 3 | 500,08 g |
| Vláknina | 10,19 g |
| Cholesterol | 700,00 g |
| Sodík | 1 100,02 g |
| Sůl | 3 000,00 g |
| Sacharidy | 4 027,46 g |
| – cukry | 7,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 kg 500 kg velkých neloupaných krevet | Krevety loupané | 500000 g |
| 1 kg 1 kg mušlí | ||
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 2 dl 2 dl vývaru (já použila hovězí) | Vývar masový | 200 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |