Nutriční hodnoty (Filé z tresky ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 937 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
Tuky | 65,17 g |
– nasycené | 40,72 g |
– nenasycené | 21,85 g |
–– mononenasycené | 18,23 g |
–– polynenasycené | 3,61 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 1,39 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 9,53 g |
– cukry | 6,11 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g filé z tresky | Treska filet | 400 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice s ořechy | Hořčice dijonská | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |