Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé z tresky ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 937 kJ /
941 kcal
Bílkoviny78,41 g
– z toho živočišné bílkoviny76,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,61 g
Tuky65,17 g
– nasycené40,72 g
– nenasycené21,85 g
–– mononenasycené18,23 g
–– polynenasycené3,61 g
––– omega 31,15 g
Vláknina1,39 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,09 g
Sacharidy9,53 g
– cukry6,11 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g filé z tresky Treska filet 400 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů Kapary 22.5 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice s ořechy Hořčice dijonská 15 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.