Nutriční hodnoty (Filé z tresky ve smetanové omáčce s hořčicí a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 937 kJ / 941 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 78,41 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 76,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g | 
| Tuky | 65,17 g | 
| – nasycené | 40,72 g | 
| – nenasycené | 21,85 g | 
| –– mononenasycené | 18,23 g | 
| –– polynenasycené | 3,61 g | 
| ––– omega 3 | 1,15 g | 
| Vláknina | 1,39 g | 
| Cholesterol | 440 mg | 
| Sodík | 1,25 g | 
| Sůl | 3,09 g | 
| Sacharidy | 9,53 g | 
| – cukry | 6,11 g | 
| ––– laktóza | 6,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g filé z tresky | Treska filet | 400 g | 
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice s ořechy | Hořčice dijonská | 15 g | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |