Nutriční hodnoty (Pikantní rajčatové čatní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 438 kJ / 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,65 g |
Tuky | 3,75 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 2,06 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 37,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,75 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 109,74 g |
– cukry | 68,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 800 g |
1 balíček 1 balíček želírovacího cukru 2:1 | Cukr želírovací | |
300 g 300 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 300 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 větší mrkev (nebo 150 ml mrkvové šťávy) | Mrkev čerstvá | 50 g |
1-2 1-2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
50 g 50 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
1/2 1/2 citronu (kůra a šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |