Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 367 kJ / 805 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 35,75 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,25 g | 
| Tuky | 48,99 g | 
| – nasycené | 19,00 g | 
| – nenasycené | 28,86 g | 
| –– mononenasycené | 23,91 g | 
| –– polynenasycené | 4,95 g | 
| ––– omega 3 | 0,42 g | 
| Vláknina | 35,27 g | 
| Cholesterol | 50 mg | 
| Sodík | 88 mg | 
| Sůl | 0,03 g | 
| Sacharidy | 39,14 g | 
| – cukry | 30,86 g | 
| ––– laktóza | 1,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g | 
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g | 
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g čerstvého kořeněného kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 100 g | 
 
	