Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 194 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,16 g |
Tuky | 3,04 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 2,28 g |
–– mononenasycené | 1,09 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,60 g |
– cukry | 28,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |