Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 194 kJ /
285 kcal
Bílkoviny14,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,16 g
Tuky3,04 g
– nasycené0,63 g
– nenasycené2,28 g
–– mononenasycené1,09 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina33,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,60 g
– cukry28,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g fazolek Fazolky čerstvé 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.