Nutriční hodnoty (Hovězí plátek na špeku a červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 980 kJ / 1 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 94,95 g |
| – nasycené | 43,98 g |
| – nenasycené | 48,97 g |
| –– mononenasycené | 41,48 g |
| –– polynenasycené | 7,49 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 4,94 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 28,15 g |
| – cukry | 7,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g hovězího masa | Hovězí kýta | 450 g |
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 3 PL 3 PL rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 45 ml |
| 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
| 1 PL 1 PL bramborového škrobu (Gustin) | Bramborový škrob | 15 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý |