Nutriční hodnoty (Játrovo-kuřecí směs na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 802 kJ / 1 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,71 g |
| Tuky | 131,28 g |
| – nasycené | 60,62 g |
| – nenasycené | 64,79 g |
| –– mononenasycené | 53,36 g |
| –– polynenasycené | 11,43 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 3,69 g |
| Cholesterol | 2,22 g |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,89 g |
| Sacharidy | 10,97 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krůtích jater | Játra krůtí | 400 g |
| 300 g 300 g kuřecího masa (prsa, stehenní) | Kuře prso | 300 g |
| 120-150 g 120-150 g slaniny (špeku) | Špek | 135 g |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| lžíce lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 7.5 g |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar nebo voda | Vývar masový |