Nutriční hodnoty (Játrovo-kuřecí směs na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 802 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,71 g |
Tuky | 131,28 g |
– nasycené | 60,62 g |
– nenasycené | 64,79 g |
–– mononenasycené | 53,36 g |
–– polynenasycené | 11,43 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 3,69 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,89 g |
Sacharidy | 10,97 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g krůtích jater | Játra krůtí | 400 g |
300 g 300 g kuřecího masa (prsa, stehenní) | Kuře prso | 300 g |
120-150 g 120-150 g slaniny (špeku) | Špek | 135 g |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
lžíce lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 7.5 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar nebo voda | Vývar masový |