Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky à la bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 656 kJ / 1 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 133,13 g |
| – nasycené | 75,29 g |
| – nenasycené | 56,15 g |
| –– mononenasycené | 49,64 g |
| –– polynenasycené | 6,51 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 4,44 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 16,16 g |
| – cukry | 5,74 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 80 g 80 g anglické slaniny | Anglická slanina | 80 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 4 4 menší bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
| 2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |