Nutriční hodnoty (Vinná klobása na černém pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 661 kJ / 2 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 162,59 g |
– nasycené | 92,67 g |
– nenasycené | 69,25 g |
–– mononenasycené | 36,09 g |
–– polynenasycené | 33,16 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 14,96 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 5,74 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 52,35 g |
– cukry | 19,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (utřené) | Česnek čerstvý | 14 g |
100 g 100 g krájených rajčat v rajčatové šťávě (konzerva) | Rajče červené čerstvé | 100 g |
100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř mletý | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený |