Nutriční hodnoty (Vinná klobása na černém pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 661 kJ / 2 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 162,59 g |
| – nasycené | 92,67 g |
| – nenasycené | 69,25 g |
| –– mononenasycené | 36,09 g |
| –– polynenasycené | 33,16 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 14,96 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 5,74 g |
| Sůl | 14,00 g |
| Sacharidy | 52,35 g |
| – cukry | 19,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (utřené) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 100 g 100 g krájených rajčat v rajčatové šťávě (konzerva) | Rajče červené čerstvé | 100 g |
| 100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř mletý | Pepř černý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený |