Nutriční hodnoty (Zeleninové řízky naruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 298 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 26,12 g |
| – nasycené | 4,39 g |
| – nenasycené | 16,79 g |
| –– mononenasycené | 12,53 g |
| –– polynenasycené | 4,26 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky libovější krkovičky bez kosti nebo z plece, karé, kýty | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 sklenice 1 sklenice Hradišťanky , Moravanky nebo Kunovjanky | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 2 rozšlehaná vejce | Vejce slepičí | 140 g |