Nutriční hodnoty (Obložené kotlety pod bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 313 kJ / 1 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,94 g |
| Tuky | 124,61 g |
| – nasycené | 72,53 g |
| – nenasycené | 47,46 g |
| –– mononenasycené | 41,40 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 28,26 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 7,20 g |
| Sacharidy | 128,50 g |
| – cukry | 25,83 g |
| ––– laktóza | 13,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g moravského uzeného | Vepřová kýta uzená | 100 g |
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 150-200 g 150-200 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 175 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| tymián nebo majoránka dle chuti | Tymián sušený | |
| 120 g 120 g tvrdého sýru Gouda, horácký... | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 200 ml 200 ml smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 600 g 600 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 600 g |