Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra podle Marie Sarauer)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 783 kJ /
665 kcal
Bílkoviny99,62 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,62 g
Tuky14,21 g
– nasycené2,22 g
– nenasycené6,20 g
–– mononenasycené3,81 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,09 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 494 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy33,33 g
– cukry6,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
5 5 jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžičky 2 lžičky červené sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 1 velká lžíce maggi Polévkové koření tekuté
1 1 velká lžíce worchesteru Worcestrová omáčka
4 4 velké lžíce oleje Olej řepkový
1 1 vrchovatá lžička bramborového škrobu Bramborový škrob
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.