Nutriční hodnoty (Játra podle Marie Sarauer)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 783 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,62 g |
Tuky | 14,21 g |
– nasycené | 2,22 g |
– nenasycené | 6,20 g |
–– mononenasycené | 3,81 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,09 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 6,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
5 5 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžičky 2 lžičky červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 1 velká lžíce maggi | Polévkové koření tekuté | |
1 1 velká lžíce worchesteru | Worcestrová omáčka | |
4 4 velké lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 vrchovatá lžička bramborového škrobu | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská |