Nutriční hodnoty (Hruškový chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 563 kJ / 2 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,79 g |
Tuky | 82,70 g |
– nasycené | 9,69 g |
– nenasycené | 65,07 g |
–– mononenasycené | 46,01 g |
–– polynenasycené | 19,06 g |
––– omega 3 | 5,22 g |
Vláknina | 14,15 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 333,12 g |
– cukry | 142,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
1/2 PL 1/2 PL kakaa | Kakao prášek | 12.5 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
2 hrsti 2 hrsti sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky (já dala půl hladké špaldové) | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 velká hruška na kostičky | Hruška čerstvá | 130 g |