Nutriční hodnoty (Sterilované červené kapie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 138 kJ / 1 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,11 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 247,00 g |
| – cukry | 220,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg červené kapie | Paprika červená čerstvá | 2000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 650 ml 650 ml vody | Voda | 650 ml |
| 350 ml 350 ml octa | Ocet lihový | 350 ml |
| 100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| kuličky kuličky pepře | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| hořčičné semínko | Hořčice žlutá semena |