Nutriční hodnoty (Dobrá jarní pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 117 kJ / 2 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 211,84 g |
| – nasycené | 68,20 g |
| – nenasycené | 133,02 g |
| –– mononenasycené | 47,80 g |
| –– polynenasycené | 85,22 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 9,24 g |
| Sacharidy | 17,71 g |
| – cukry | 8,96 g |
| ––– laktóza | 8,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 280 g 280 g sýru žervé | Žervé | 280 g |
| 200 g 200 g měkkého salámu | Měkký salám | 200 g |
| 150 g 150 g majonézy | Majonéza | 150 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 hrst 1 hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |