Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vločková polévka s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 638 kJ /
869 kcal
Bílkoviny36,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,06 g
Tuky28,66 g
– nasycené5,21 g
– nenasycené25,34 g
–– mononenasycené18,32 g
–– polynenasycené7,03 g
––– omega 30,06 g
Vláknina63,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,20 g
Sacharidy86,89 g
– cukry25,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12-15 12-15 ks růžiček kapusty Kapusta hlávková čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 30 g
2 lžíce 2 lžíce lahůdkového droždí Droždí lahůdkové 30 g
1,5 litru 1,5 litru zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
1 lžička 1 lžička drceného římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
libeček čerstvý nebo mražený Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.