Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 472 kJ /
2 503 kcal
Bílkoviny69,49 g
– z toho živočišné bílkoviny31,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,08 g
Tuky70,62 g
– nasycené31,33 g
– nenasycené37,63 g
–– mononenasycené24,92 g
–– polynenasycené12,71 g
––– omega 30,58 g
Vláknina37,70 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 4,31 g
Sůl10,15 g
Sacharidy381,61 g
– cukry102,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
200 g 200 g hrášku a kukuřice Kukuřice sterilovaná 200 g
200 g 200 g klobásy Klobása 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
125 g 125 g kyselých okurek Okurka polní zavařená 125 g
6 lžic 6 lžic bílého vinného octa Ocet vinný bílý 90 ml
1/4 l 1/4 l vývaru Vývar hovězí 250 ml
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce středně ostré hořčice Hořčice dijonská 15 g
pepř Pepř černý
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.