Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 472 kJ / 2 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,08 g |
| Tuky | 70,62 g |
| – nasycené | 31,33 g |
| – nenasycené | 37,63 g |
| –– mononenasycené | 24,92 g |
| –– polynenasycené | 12,71 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 37,70 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 4,31 g |
| Sůl | 10,15 g |
| Sacharidy | 381,61 g |
| – cukry | 102,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 200 g 200 g hrášku a kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 125 g 125 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 125 g |
| 6 lžic 6 lžic bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 90 ml |
| 1/4 l 1/4 l vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce středně ostré hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 72 g |