Nutriční hodnoty (Bramborový salát se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 472 kJ / 2 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,08 g |
Tuky | 70,62 g |
– nasycené | 31,33 g |
– nenasycené | 37,63 g |
–– mononenasycené | 24,92 g |
–– polynenasycené | 12,71 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 37,70 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,15 g |
Sacharidy | 381,61 g |
– cukry | 102,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
200 g 200 g hrášku a kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
125 g 125 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 125 g |
6 lžic 6 lžic bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 90 ml |
1/4 l 1/4 l vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce středně ostré hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 72 g |