Nutriční hodnoty (Jidáše, jidášky…)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 12 948 kJ / 3 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,15 g |
Tuky | 110,53 g |
– nasycené | 59,79 g |
– nenasycené | 42,23 g |
–– mononenasycené | 34,29 g |
–– polynenasycené | 7,94 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 940 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 440,19 g |
– cukry | 90,40 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g vody (nebo 170 g mléka) | Voda | 150 ml |
100 g 100 g povoleného másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 7.5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
rozinky | Rozinky | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
med | Med nepasterovaný |