Nutriční hodnoty (Jáhelník s tvarohem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 836 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 18,16 g |
| – nasycené | 6,92 g |
| – nenasycené | 8,18 g |
| –– mononenasycené | 5,30 g |
| –– polynenasycené | 2,88 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 287 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 87,10 g |
| – cukry | 15,40 g |
| ––– laktóza | 13,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 1 1 – 2 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | |
| 100 g 100 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 150 – 200 g sezónního ovoce | Jahody čerstvé | |
| ořechy na posypání | Vlašské ořechy | |
| máslo na vymazání misky | Máslo kravské |