Langoše domácí pekárna

janda74 Kuchař: janda74

Domácí pekárna 11 názorů

Suroviny

0,5 kg hladké mouky
1/2 lžíce moučkového cukru
1/2 lžíce soli
trochu oleje
3,5 dcl vlažné vody
1-2 lžíce instantního droždí
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. program těsto, vykynout.

  2. Tvořit placky a smažit v hlubší pánvi, aby těsto plavalo.

  3. Potřít strouhaným česnekem se solí a trochou vody.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 48 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Langoše domácí pekárna

  • katka katka(neregistrovaná)

    Tak jsem dnes recept otestovala.Do těsta jsem přidala 2 lžice oliv.oleje,těsto se hodně lepilo a tak jsem musela přidat mouku.Langoše dopadli na jedničku,syn si je velmi pochvaloval :yes:,takže jednička s hvězdičkou.:-K:-p:-p:-p

    Odpovědět

  • katka katka(neregistrovaná)

    Zítra vyzkouším,dam vědět jak to dopadlo.Jestli jsou tak super jak tu pišete.:-)

    Odpovědět

  • kristyna kristyna(neregistrovaná)

    zatim dělám těsto, ale uz to vypadá dobře. Oleje jsem dala 2 lžíce :-p

    Odpovědět

  • Martin Martin(neregistrovaný)

    Tak dnes jsem dělal a byly naprosto luxusní!! Nečekal jsem že budou tak dobré, já dal 2PL oleje a bylo to akorát. Děkuji za skvělý recept.:-K

    Odpovědět

  • zuzik22 zuzik22

    Výborné!!!Dnes jsem dělala poprvé langoše nakynuté v domácí pekárně a tenhle recept je vynikající.Navíc všem langoše chutnaly!!!:-)):-))

    Odpovědět

  • Lucka Lucka(neregistrovaná)

    Chválím, tento recept je opravdu velice dobrý, udělala jsem z jedné várky a hned byly pryč ;-):-):-):-) dnes jsem vyzkoušela jiné těsto a nic moc, takže letělo...a v pekárně se hněte nové - tento recept :-):-):-):-)

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Rychlá práce bez problémů a ještě lépe chutnají
    chválím :-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!

    ;-);-):yes::yes::-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • smíšek smíšek(neregistrovaný)

  • mili mili(neregistrovaný)

  • HankaPu HankaPu

    Do těsta jsem přidala 1 lžíci oleje a po vykynutí v pekárně se těsto trochu lepilo, tak jsem přidala ještě trochu mouky a pak už to bylo v pořádku. Langoše byly dobré a pekárna práci hodně ulehčí:yes: +

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    janda74 aspoň orientačně prosím, kolik toho oleje? Kolik je trocha? 2 dcl, lžíce.. Langoše jsou super:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: těsto na langoše z domácí pekárny těsto na langoše v domácí pekárně těsto na langoše do domácí pekárny těsto na langoše z pekárny těsto na langoše do pekárny domácí langoše domácí těsto na langoše těsto na langoše v pekárně těsto na langoše domaci pekarna langošové těsto langoše těsto z pekárny langoše ze suchého droždí langoše těsto recept do pekarny domácí pekárna recepty langoše těsto v pekárně langoše těsto do pekárny domaci pekarna-langose těsto na langoše pekárna domácí pekárna těsto na langoše langoše těsto recept v pekárně

Zapomněl/a jsem heslo