Nutriční hodnoty (Panenka ve slanině s žampionovo-smetanovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 069 kJ / 1 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 145,20 g |
– nasycené | 66,12 g |
– nenasycené | 72,72 g |
–– mononenasycené | 62,43 g |
–– polynenasycené | 10,29 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 33,75 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
1 kelímek 1 kelímek plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
10 10 menších žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
máslo | Máslo kravské | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 1 12% smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
hrnek hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 PL 2 PL bramborového škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
sůl a pepř na dochucení | Pepř černý |