Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zajíčkové jidáše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie14 552 kJ /
3 478 kcal
Bílkoviny78,11 g
– z toho živočišné bílkoviny21,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,06 g
Tuky107,11 g
– nasycené60,38 g
– nenasycené39,87 g
–– mononenasycené32,85 g
–– polynenasycené7,02 g
––– omega 30,62 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 741 mg
Sodík 627 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy542,10 g
– cukry190,07 g
––– laktóza12,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
70-80 g 70-80 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
230 ml 230 ml mléka (i více) Mléko kravské polotučné 1,5% 230 ml
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
rozinky Rozinky
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.