Nutriční hodnoty (Zajíčkové jidáše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 14 552 kJ / 3 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,06 g |
Tuky | 107,11 g |
– nasycené | 60,38 g |
– nenasycené | 39,87 g |
–– mononenasycené | 32,85 g |
–– polynenasycené | 7,02 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 741 mg |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 542,10 g |
– cukry | 190,07 g |
––– laktóza | 12,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
70-80 g 70-80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
230 ml 230 ml mléka (i více) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 230 ml |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
rozinky | Rozinky | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |