Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Romadurové gnocchi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 849 kJ /
1 637 kcal
Bílkoviny23,33 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky97,60 g
– nasycené50,65 g
– nenasycené45,80 g
–– mononenasycené39,40 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,17 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 127 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,60 g
Sacharidy165,29 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení gnocchi (500 g) Noky 500 g
1 1 romadur (100 g) Romadur 40 % t. v s.
80-100 g 80-100 g anglické slaniny nebo uzeného bůčku Anglická slanina 90 g
200 ml 200 ml smetany12%
2-3 2-3 jarní cibulky (podle velikosti) Cibulka jarní čerstvá
2 snítky 2 snítky libečku Libeček čerstvý
1 kousek 1 kousek másla (podle tučnosti slaniny) Máslo kravské 25 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (opatrně) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.