Nutriční hodnoty (Romadurové gnocchi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 849 kJ / 1 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 97,60 g |
– nasycené | 50,65 g |
– nenasycené | 45,80 g |
–– mononenasycené | 39,40 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,60 g |
Sacharidy | 165,29 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení gnocchi (500 g) | Noky | 500 g |
1 1 romadur (100 g) | Romadur 40 % t. v s. | |
80-100 g 80-100 g anglické slaniny nebo uzeného bůčku | Anglická slanina | 90 g |
200 ml 200 ml smetany12% | ||
2-3 2-3 jarní cibulky (podle velikosti) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 snítky 2 snítky libečku | Libeček čerstvý | |
1 kousek 1 kousek másla (podle tučnosti slaniny) | Máslo kravské | 25 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl (opatrně) | Sůl mořská |