Nutriční hodnoty (Romadurové gnocchi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 849 kJ / 1 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 97,60 g |
| – nasycené | 50,65 g |
| – nenasycené | 45,80 g |
| –– mononenasycené | 39,40 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 127 mg |
| Sodík | 3,44 g |
| Sůl | 8,60 g |
| Sacharidy | 165,29 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení gnocchi (500 g) | Noky | 500 g |
| 1 1 romadur (100 g) | Romadur 40 % t. v s. | |
| 80-100 g 80-100 g anglické slaniny nebo uzeného bůčku | Anglická slanina | 90 g |
| 200 ml 200 ml smetany12% | ||
| 2-3 2-3 jarní cibulky (podle velikosti) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 snítky 2 snítky libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 kousek 1 kousek másla (podle tučnosti slaniny) | Máslo kravské | 25 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl (opatrně) | Sůl mořská |